Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Bestcamp

Beschrijving

Ontdek het beste van België met BestCamp

Combineer uw bezoek aan PlopsaCoo met een verblijf op één van de topcampings van BestCamp. Camping Spa d’Or en Panorama Camping Petite Suisse vormen een prima uitvalsbasis. Kom extra in de stemming en huur een gethematiseerde Kabouter Plop Familietent. Onvergetelijk voor kinderen. Kamperen of het huren van een luxe accommodatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden op deze parken. Camping Spa d’Or als Panorama Camping Petite Suisse beschikken over eersteklas faciliteiten. Ideaal voor gezinnen met kinderen!

Ligging

Camping Spa d’Or en Camping Petite Suisse zijn schitterend gelegen, midden in de natuur van de Ardennen. In de meeste schoolvakanties wordt er een recreatie- en buitensportprogramma georganiseerd. Lekker zwemmen, spelen, survivallen en kayakken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een weekendje weg of een complete vakantie. Op beide vakantieparken wordt Nederlands gesproken.

Camping Spa d’Or Viersterren

Camping Spa d’Or is een echte gezinscamping. De camping ligt aan het speelriviertje de Wayai en beschikt over o.a. een verwarmd zwembad.U heeft de keuze uit nieuwe stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, ingerichte tenten of een kampeerplaats.

Panorama Camping Petite Suisse

Petite Suisse is een viersterren vakantiepark met verwarmd zwembad bij La Roche. Het park is prachtig gelegen op een zuidhelling en verhuurt o.a. chalets, stacaravans, tenten en kampeerplaatsen. Voor elk wat wils. Een themacamping vol beleving en avontuur.

Gegevens

Kijk voor meer informatie, aanbiedingen en arrangementen op de website van Bestcamp.
Om meer te weten te komen over de Kabouter Plop Familietenten klikt u hier.