Koop nu jouw tickets voor Plopsa Coo!

Goed nieuws: Plopsa Coo heeft opnieuw de deuren geopend voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en raden we aan om vooraf online tickets op datum te reserveren.

Vanaf 4 september moeten Plopsa-abonnees hun bezoek aan Plopsa Coo niet meer reserveren. Je kan als Plopsa-abonnee het park dus gewoon bezoeken met jouw abonnement en zonder reservatie. We voorzien altijd plaats voor abonnees!

Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb al tickets en wil reserveren
Plopsa-abonnees hoeven hun bezoek niet meer te reserveren!
Plopsa-abonnees hoeven hun bezoek niet meer te reserveren!

Koop of reserveer je tickets

Plopsa Coo hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom raden we aan om je tickets te reserveren voor de dag waarop je het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park. Door je tickets te reserveren ben je zeker van je plaats! Het blijft ook mogelijk om tickets aan de kassa van Plopsa Coo te kopen zolang de capaciteit niet bereikt is.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking moeten hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hierHet verplaatsen van je reservatie is tijdelijk gratis.

Reserveren niet nodig voor Plopsa-abonnees

Plopsa-abonnees hoeven hun bezoek aan Plopsa Coo vanaf 4 september niet meer te reserveren! Je kan als Plopsa-abonnee het park dus gewoon bezoeken met jouw abonnement en zonder reservatie. We voorzien altijd plaats voor abonnees!

Reserveren niet nodig voor Plopsa-abonnees

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsa Coo met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 7 mei 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsa Coo tot en met 31 december 2021. Klik daarvoor hier.

Jaarabonnementen die geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsa Coo werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen zijn ingegaan op 8 mei 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 7 mei 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement is sinds 8 mei 2021 opnieuw geldig en zal opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar:

  • In wachtrijen
  • In attracties
  • In alle binnenruimtes (waaronder restaurants)
  • Wanneer de minimale afstand van 1,5m in openlucht niet gerespecteerd kan worden

Het dragen van een mondmasker of gelaatsscherm geldt niet voor bezoekers die een officieel doktersattest kunnen voorleggen dat de vrijstelling om medische redenen verantwoordt. Dit attest kan opgevraagd worden in het park.

U hoeft geen negatieve PCR-test of vaccinatiebewijs mee te brengen om het park te bezoeken. Er worden ook geen tests afgenomen in het park.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Coo nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Koop je tickets!

Wil je een avontuurlijke dag beleven in Plopsa Coo? Koop dan vooraf online je tickets! Het blijft ook mogelijk om tickets aan de kassa van Plopsa Coo te kopen zolang de capaciteit niet bereikt is.

Tickets kopen