Koop nu jouw tickets voor Plopsa Coo!

Goed nieuws: Plopsa Coo heeft opnieuw de deuren geopend voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en raden we aan om vooraf online tickets op datum te reserveren.

Koop of reserveer je tickets

Plopsa Coo hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom raden we aan om je tickets te reserveren voor de dag waarop je het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park. Door je tickets te reserveren ben je zeker van je plaats! Het blijft ook mogelijk om tickets aan de kassa van Plopsa Coo te kopen zolang de capaciteit niet bereikt is.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking moeten hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier. Het verplaatsen van je reservatie is kosteloos tot en met 30 juni 2021. Vanaf 1 juli 2021 zal je je reservatie kunnen verplaatsen voor €3,50 per ticket.

Reserveer met je jaarabonnement

Abonnees met een Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-FunCard of Bumba-GoldCard kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Reserveer met je jaarabonnement

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsa Coo met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 7 mei 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsa Coo tot en met 31 december 2021. Klik daarvoor hier.

Jaarabonnementen die geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsa Coo werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen zijn ingegaan op 8 mei 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 7 mei 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement is sinds 8 mei 2021 opnieuw geldig en zal opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in het volledige park voor bezoekers vanaf 12 jaar (Behalve met een officieel doktersattest voor een vrijstelling dat opgevraagd kan worden in het park. Wie om medische redenen vrijgesteld is van het dragen van een mondmasker, dient wel een faceshield te dragen). Tijdens een rit in een attractie is het dragen van een mondmasker verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar. Heb je zelf geen mondmasker(s)? In het park zijn zowel wasbare Plopsa-mondmaskers uit textiel als wegwerpmondmaskers verkrijgbaar. Bij gebruik van je ticket en het betreden van het park verklaar je in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen

Bij restaurants en horecapunten zal je heerlijke maaltijden kunnen afhalen of ervan kunnen genieten op het terras. Shows, evenementen en meet&greets kunnen voorlopig niet plaatsvinden.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Coo nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Koop je tickets!

Wil je een avontuurlijke dag beleven in Plopsa Coo? Koop dan vooraf online je tickets! Het blijft ook mogelijk om tickets aan de kassa van Plopsa Coo te kopen zolang de capaciteit niet bereikt is.

Tickets kopen