Plopsa Coo heropent de deuren vanaf 24 juli 2021!

Na het noodweer in de regio rond Plopsa Coo en de veroorzaakte schade heeft het team van Plopsa Coo hard gewerkt om het park weer mooi te maken en te heropenen. We zijn dan ook blij te kunnen aankondigen dat Plopsa Coo vanaf zaterdag 24 juli 2021 opnieuw de deuren opent!

Had je een reservatie voor Plopsa Coo tussen 14 en 23 juli 2021? Dan kan je jouw tickets voor Plopsa Coo op een andere datum (tot en met 07/11/2021) gebruiken voor een bezoek aan Plopsa Coo, Plopsaqua Landen-Hannuit, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne of Plopsa Indoor Coevorden.

Moet ik mijn bezoek opnieuw reserveren?

Wil je je tickets gebruiken voor een bezoek aan Plopsaqua Landen-Hannuit of Plopsaqua De Panne (tot en met 07/11/2021)? Dan moet je je bezoek op datum en tijdslot reserveren via de optie 'Ik heb al tickets gekocht' via website van het park. Vervolgens kan je de barcodenummers van je tickets invullen en je bezoek reserveren.

Indien je je tickets voor Plopsa Coo wil gebruiken voor een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Coevorden, hoef je niet op voorhand te reserveren en kan je met je tickets van Plopsa Coo nog tot en met 07/11/2021 een bezoek brengen aan het park, zolang de capaciteit dit toelaat.