Reserveer nu jouw tickets voor Plopsa Coo!

Goed nieuws: vanaf 1 april 2021 opent Plopsa Coo opnieuw de deuren voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Ik heb nog geen tickets
Ik heb nog geen tickets
Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb een jaarabonnement
Ik heb een jaarabonnement

Had je al een reservatie voor een bezoek aan Plopsa Coo tussen 23 oktober 2020 en 8 november 2020? Dan kan je hier je reservatie verplaatsen naar een andere datum (ten laatste 30 juni 2021).

Reserveer je tickets

Plopsa Coo hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park. Reserveren is op dit moment al mogelijk tot en met 18 april 2021. Wil je daarna langskomen? Dan kan je binnenkort reserveren!

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Enkel kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier en vervolgens op 'Ik wil mijn reservatie verplaatsen'.

Reserveer met je jaarabonnement

Abonnees met een Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-FunCard of Bumba-GoldCard kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek. 

Met je geldige Plopsa-jaarabonnement kan je het park enkel met een online reservatie bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Reserveer met je jaarabonnement

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsa Coo met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 31 maart 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsa Coo tot en met 30 juni 2021. Klik daarvoor op 'Ik heb al tickets'.

Jaarabonnementen die geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsa Coo werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen gaan in op 1 april 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement nu terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement zal vanaf 1 april 2021 automatisch weer geldig zijn en je zal vanaf dan ook opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht in het volledige park (vanaf je aankomst tot het opnieuw naar huis vertrekken) voor bezoekers vanaf 12 jaar. Heb je zelf geen mondmasker(s)? In het park zijn zowel wasbare Plopsa-mondmaskers uit textiel als wegwerpmondmaskers verkrijgbaar. Bij gebruik van je ticket en het betreden van het park verklaar je in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen

Als gevolg van de huidige coronamaatregelen zullen overdekte locaties, waaronder de restaurants, gesloten zijn. Shows, evenementen en meet&greets kunnen voorlopig niet plaatsvinden.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Coo nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een avontuurlijke dag beleven in Plopsa Coo? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren