Vragen en antwoorden over jouw reservatie, ticket of abonnement

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, is het park momenteel gesloten. Heb je al een reservatie, voorverkoopticket of abonnement? Ontdek dan hieronder de antwoorden op jouw vragen.

Ik heb een reservatie voor een bezoek vanaf 23 oktober 2020. Wat kan ik doen?
Binnenkort kan je je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum (voor een bezoek tot en met 30 juni 2021). Op dit moment is het al mogelijk om je reservatie te verplaatsen naar een datum voor 3 januari 2021. Binnenkort zal je je reservatie ook voorbij deze datum kunnen verplaatsen. Het verplaatsen van je reservatie is gratis.

Ik heb een ticket gekocht in voorverkoop met een vervaldatum tot en met 3 januari 2021. Kan ik dit nog gebruiken?
Alle tickets met een beperkte geldigheid met een vervaldatum tot en met 3 januari 2021, kunnen binnenkort ingeruild worden voor een bezoek aan Plopsa Coo tot en met 30 juni 2021. Je zal je bezoek wel op voorhand online moeten reserveren. Dat kan binnenkort.

Ik heb nog een kortingsbon/voucher voor een ticket of abonnement met een vervaldatum in 2020, kan ik deze nog gebruiken?
U kunt uw kortingsbon of voucher voor een ticket of abonnement uitzonderlijk gebruiken tot en met 30 juni 2021.

Wat met mijn Plopsa-abonnement?
Je Plopsa-abonnement zal automatisch verlengd worden met het aantal dagen waarop het park gesloten was en waarop je abonnement geldig was. Deze dagen gaan in vanaf de heropeningsdatum. Je zal de nieuwe einddatum van je abonnement kunnen raadplegen in je profiel via plopsafuncard.be.

Wat met mijn Plopsa-abonnement via domiciliëring?
Je Plopsa-FunCard via domiciliëring zal vanaf 23 oktober 2020 voor 1 maand opgeschort worden. Je zal in die periode geen betalingsverzoek(en) ontvangen.

Wij hebben een schoolreis/groepsbezoek gepland. Kan ik deze annuleren?
Groepsbezoeken kunnen steeds verplaatst worden van datum. U kan hiervoor contact opnemen via reservations@plopsa.be. Schoolreizen die plaatsvinden tijdens dit schooljaar kunnen kosteloos geannuleerd worden.