Op schoolreis naar de Plopsa-parken

School

Klaar voor een onvergetelijke schoolreis? Meteen gekoppeld aan een schitterend educatief project? Dan moet u zeker overwegen om met uw klas of school af te zakken naar één van de Plopsa-parken! Bij alle parken zijn er gratis educatieve projecten* beschikbaar. Bovendien genieten zowel de leerlingen als de leerkrachten van gunstige extra voordelen!

Toegangstickets voor schoolreizen naar een Plopsa-park worden rechtstreeks gereserveerd via Plopsa. Klik hier voor alle info

Kinderen tot en met 12 jaar moeten steeds begeleid worden door een begeleider van 16 jaar of ouder.

Ontdek de educatieve projecten

Verkeersklas in Plopsa Indoor Hasselt
Verkeersklas in Plopsa Indoor Hasselt

Leerkrachten GRATIS naar de Plopsa-parken

Kom als leerkracht de Plopsa-parken heel het jaar door GRATIS verkennen! Wil je niet alleen komen? Neem vergezellende personen mee met €5 korting op een betalend ticket ≥1m. Het gratis ticket en de eventuele tickets met korting zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa's van jouw favoriete Plopsa-park.

Wil je heel het jaar betoverd worden door de magie van de Plopsa-parken? Koop als leerkracht nu je Plopsa-FunCard, Plopsa-SwimCard, Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart of Plopsa-GoldCard met tot maar liefst €25 korting aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park en geniet van 1 jaar lang Plopsa-plezier!

Laat je betoveren door de Plopsa-magie en ontdek wat Plopsa te bieden heeft voor de ideale schoolreis met jouw klas!

leerkrachten2