ardennes

Komt u bij ons op bezoek? Profiteer ervan en knoop er een heerlijk verblijf in de Ardennen aan vast!

Met Ardennes-étape hebt u in een paar kliks toegang tot ...

392 charmante vakantiehuizen op minder dan 15 km afstand

Voor 2 of 20 vakantiegangers, met een speeltuin of een jacuzzi, in een pittoresk dorpje of verborgen in de natuur. Bij Ardennes-étape kunt u rekenen op meertalige klantenmedewerkers die 24 uur per dag klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Met plezier helpen ze u het vakantiehuis te vinden dat al uw wensen vervult.

Ardennes-étape

Exclusieve privileges:

  • €5 korting bij Plopsa Coo voor alle bezoekers die groter zijn dan 1 meter
  •  Voordelen bij 250 grote spelers in de regio.

Houdt u van de natuur, een adrenalinestoot, streekgerechten of cultuur? Ardennes-étape biedt u exclusieve voordelen bij de beste dienstverleners in de streek. Een gastronomische wandeling, een brouwerijbezoek, workshops in uw vakantiehuis, yoga en bosbaden, kajakken, een dagje in een avonturenpark, een leuke schattenjacht, op ontdekking in historische plaatsen en boeiende musea ... Er is voor ieder wat wils.

  • Bewegwijzerde wandelingen of fietstochten vanaf uw vakantiehuis.

U hoeft niet urenlang te zoeken naar hét perfecte wandelparcours of onderweg om de haverklap te controleren of u nog in de juiste richting gaat. Trek gewoon uw wandelschoenen aan of spring op uw mountainbike. Ardennes-étape neemt u tijdens uw verblijf mee langs de mooiste wandel- en fietsroutes in de Ardennen.

Hebt u er al zin in?

Kies dan snel uw favoriet op ardennes-etape.be

en begin uw droomvakantie alvast te plannen!