Vier jouw verjaardag in Plopsa Coo Ardennes!

Zin in een feestje om nooit meer te vergeten? Nodig al jouw vrienden en vriendinnen uit op jouw onvergetelijk verjaardagsfeest in Plopsa Coo Ardennes! We verwennen je met gratis toegang voor de gevierde, voordelige toegangstickets voor de genodigden én een heerlijke maaltijd.

Uiteraard kunnen jij en jouw vrienden en vriendinnen oneindig veel ritjes maken in De Smurfer, DinoSplash, Vicky The Ride en alle andere spannende attracties in Plopsa Coo Ardennes! Een foto scoren met jouw favoriete Plopsa-helden? Ook dat is mogelijk tijdens jouw verjaardagsfeestje in Plopsa Coo Ardennes!

Meer dan 25 attracties voor een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Meer dan 25 attracties voor een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Ontdek Plopsa Coo Ardennes, aan de watervallen van Coo, voor een onvergetelijke dag vol avontuur. Met meer dan 25 attracties biedt het park natuur en spanning voor het hele gezin. Waag je aan de 600 meter lange Bobslee of geniet van het uitzicht vanaf de 65 meter hoge Mega Mindy Flyer.

Probeer de Bel RTL Zetellift voor een panoramisch uitzicht op de Ardennen. Help Mega Mindy de boeven te vangen in De Vliegende Fietsen en ervaar razendsnelle ritten in Vicky The Ride. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash en bevrijd de Smurfen in de Smurfer. Verken de Doorloopweide en rijd op De Konijntjes.

3 overheerlijke formules

Smul tijdens jouw verjaardagsfeestje van een heerlijke maaltijd in La Cascade. Maak alvast jouw keuze:

Gratis toegang voor de jarige en voordelige tarieven voor genodigden

Wie jarig is, krijgt cadeautjes! Daarom ontvangt de jarige gratis toegang tot Plopsa Coo Ardennes op de dag van het verjaardagsfeestje. En er is nog meer goed nieuws, want je kan jouw vrienden en vriendinnen uitnodigen aan zeer voordelige tarieven. Zo kan het feestje helemaal niet meer stuk!

Voor Plopsa-abonnees met een Plopsa Park Pass (Junior), Plopsa Premium Pass (Junior), Bumba-FunCard, Plopsa-FunCard, Bumba-GoldCard of Plopsa-GoldCard is de toegang tot Plopsa Coo Ardennes inbegrepen in het abonnement.

Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen. Prijzen enkel geldig bij een vooraf gemaakte reservatie. Om van de voordelige tarieven te genieten, is het verplicht om voor iedere aanwezige op het verjaardagsfeest een maaltijd te reserveren. Eigen maaltijden of drank meebrengen is niet toegelaten.

Helemaal overtuigd?

Reserveer jouw verjaardagsfeest in Plopsa Coo Ardennes in enkele klikken online.